Länkar

På de utvalda länkarna nedan hittar du kompletterande information om att skriva CV och andra ämnen som är relevanta när man söker jobb.

CV-online.se

Här kan man skriva ett CV direkt i webbläsaren, bra om man inte har tillgång till ett ordbehandlingsprogram. Ett flertal färdiga CV-mallar finns att välja på, så man behöver inte heller ha kunskap om layout eller design. Här får man också hjälp att skriva ett personligt brev och gå på anställningsintervju.

CV-granskning.se

Är du osäker på om ditt CV håller måttet? Vill du förbättra ditt CV, men vet du inte hur? Hos CV-granskning.se kan du få feedback (tips och synpunkter) på hur du kan göra ditt CV mer attraktivt. Obs! Denna tjänst är inte kostnadsfri.

MinaJobb.se

Håll koll på ditt jobbsökande! På MinaJobb.se kan du spara intressanta platsannonser tillsammans dina aktiviter och kontakter - du får en bra översikt på jobb du sökt, vilka du pratat med, och vad du bör göra härnäst.

Skriva-CV.se

Skriva-CV.se kommer inom kort en interaktiv guide och CV-skola som hjälper dig skapa ett CV från grunden.

Personligabrev.se

Systersajt till CV-mallar.se, men där vi ger tips på personliga brev istället för CV. Vi försöker fylla sajten med mallar, exempel och tips som hjälper dig att skriva ett eget personligt brev.

Personligt-brev.se

Detta är en stor inspirationskälla för CV-mallar.se. Här får man nästan all hjälp man behöver för att skriva ett riktigt bra personligt brev, inklusive mallar och exempel. Här får man också många bra allmänna tips som är nyttiga när man söker jobb!

PS. Vi jobbar på en sajt som handlar om att jobba och bo i Norge. Där hittar du inspiration och tips om jobb och boende i vårt västra grannland.

Tipsa dina vänner

Tror du att några av dina vänner skulle ha nytta av våra CV-mallar? Tipsa dem gärna!

Annonser

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information.
Jag förstår!