CV-exempel

Ibland kan det vara svårt att komma igång med att skriva ett CV, och då kan det vara bra att se vad andra har gjort. Börja gärna med att titta på CV-exempel – men tänk på att inte kopiera rakt av.

Använd våra CV-mallar som exempel

Våra CV-mallar fungerar också som exempel på CV, de innehåller fiktiv information om personer med olika bakgrund som söker olika typer av jobb. Här kommer en kort sammanställning – listan utökas förstås när vi lägger upp fler CV-mallar.

Andreas Andersson är nyutexaminerad från en 3-årig ekonomutbildning och söker nu sitt första riktiga jobb. Han har haft ett par sommar- och extrajobb tidigare. Se CV-mall #1.

Eva Linder har jobbat ett par år. Efter att ha läst till dataingenjör jobbar hon nu som projektledare. Se CV-mall #2.

Sandra Gonzales läser på gymnasiet och söker sommarjobb eller extrajobb. Hon har inte någon större arbetslivserfarenhet sedan tidigare. Se CV-mall #3.

Använd gärna dessa exempel på CV som utgångspunkt när du skriver ett eget CV, men kopiera inte innehållet. Ditt CV ska förstås vara anpassat efter dina erfarenheter och kunskaper.

CV-mallar

Tipsa dina vänner

Tror du att några av dina vänner skulle ha nytta av våra CV-mallar? Tipsa dem gärna!

Annonser

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information.
Jag förstår!